Για το "διπλό" η Εθνική με την Σλοβακία



Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Σλοβακία στην Μπρατισλάβα (16/10, 21.30) με στόχο τη νίκη που θα την κάνει και πάλι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου
Μοναδικός στόχος η νίκη είναι απόψε (16/10, 21.30) για την Εθνική μας ομάδα στην Μπρατισλάβα κόντρα στην Σλοβακία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ισοπαλία με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη την περασμένη Παρασκευή θέλει το "τρίποντο" προκειμένου να μπει και πάλι σε θέση ισχύος και να καταστήσει σαφές στον όμιλο πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για να γίνει αυτό η Εθνική μας όπως είπε και ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (15/10) θα πρέπει να κάνει δημιουργικό παιχνίδι και να έχει φαντασία.
Παράλληλα θα πρέπει οι παίκτες της "γαλανόλευκης" να είναι πιο συγκεντρωμένοι τόσο στα αμυντικά τους καθήκοντα, όσο και στα επιθετικά, ώστε να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Στα θετικά για τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό είναι πως η τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του αγώνα, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και έτσι ο Σάντος μπορεί να παρατάξει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.